Táto stránka používa súbory cookies ktoré nám pomáhajú zlepšovať naše služby. Viac info

Rozumiem

Zásady spracovania osobných údajov

1) Základné údaje

1.1) OZ Jazernica, Jazernica 3, 038 44 Jazernica, IČO: 42057272 zverejňuje informácie na svojej webovej stránke: www.oz.jazernica.sk a

1.2) Facebook-ovom profile: https://www.facebook.com/obcianske.jazernica

1.3) Správcom webovej stránky je externý dodávateľ: Tvorivec s.r.o. Martin, IČO: 36434965.

1.4) Pri správe webovej stránky sa riadime najmä podľa:

1.4.1) Zákon o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov č. 18/2018 Z.z. SR

1.4.2) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady EÚ 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (GDPR).

2) Zber informácií na stránke www.oz.jazernica.sk

2.1) Na serveri OZ Jazernica sa zhromažďujú nasledovné informácie:

2.1.1) Meno

2.1.2) E-mailová adresa

2.1.3) Správa text

2.1.4) Fotografie

2.1.5) Video

2.2) Informácie sú zbierané pri vyplnení príslušného registračného formulára a sú evidované výhradne v centrálnej databáze serveru.

2.3) Fotografie vkladá administrátor serveru a poverený pracovník OZ Jazernica.

3) Informácie na https://www.facebook.com/obcianske.jazernica

3.1) OZ Jazernica využíva komunikačný kanál na Facebook, profil: https://www.facebook.com/obcianske.jazernica

3.2) OZ Jazernica nezbiera na svojom FB profile informácie; je to výhradne komunikačný kanál slúžiaci najmä na prezentáciu činnosti OZ Jazernica a TK JB Jazernica.

3.3) Správy a informácie odoslané a prijaté prostredníctvom platformy FB MESSENGER sa riadia podľa zásad ochrany osobných údajov FB.

4) Použitie informácií

4.1) Informácie sú evidované výhradne kvôli komunikácii so záujemcami, ktorí prejavia záujem z vlastnej iniciatívy.

4.2) OZ Jazernica zverejňuje informácie na:

4.2.1) webovej stránke www.oz.jazernica.sk

4.2.2) FB profile https://www.facebook.com/obcianske.jazernica.

4.3) Fotografie sú dielom členov OZ Jazernica alebo ľudí, ktorí dali súhlas na použitie. Fotografie môžu byť ďalej zverejnené, hlavne vo vyúčtovaniach dotácií na činnosť OZ Jazernica alebo Turistického klubu Janka Bojmíra Jazernica, ktoré založilo a spravuje OZ Jazernica.

4.4) Vložený obsah z iných webových stránok: Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťostranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

5) Bezpečnosť dát

5.1) Všetky zbierané dáta sú na webe šifrované.

5.2) Web stránka aj FB profil používajú bezpečnostný certifikát.

5.3) FB skupiny sú diskrétne, neverejné, iba pre členov skupiny

5.4) Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok.

5.5) Fotografický materiál, video, reportáže a výsledky vložené účastníkmi sa ukladajú historicky neobmedzene.

6) Zverejnenie informácií tretím stranám

Informácie sa posúvajú týmto tretím osobám:
- samospráve Obec Jazernica
- neziskovým organizáciám, ktorých členom je OZ Jazernica (OZ Združenie občanov miest a obcí Slovenska - ZOMOS, Klub slovenských turistov)
- samospráve Žilinský samosprávny kraj
- daňový úrad SR
- Ministerstvo vnútra SR
- a iné podľa príslušnej legislatívy
- a iné podľa povinností vyplývajúcich zo zmlúv

7) Súbory Cookie

Používame súbory cookies pre identifikáciu vášho počítača a sledovanie spôsobu, akým prechádzate náš web. To nám umožňuje naše služby zdokonaľovať a webové stránky vám
lepšie prispôsobiť. Súbory cookies sú ďalej využívané pre reklamné kampane a ich obmedzenia. Nepoužívame súbory cookies, ktoré sprístupňujú informácie uložené na vašom
pevnom disku alebo poškodzujú či inak ohrozujú váš počítač. Používaním tohto webu vyjadrujete súhlas s využívaním súborov cookies.

Ak pridáte komentár na stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne
vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú
žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača. Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia.

Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť „zapamätať“, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory
cookies odstránené.

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku,
ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

8) Metódy odhlásenia / odstránenia osobných údajov

Aké práva máte nad svojimi údajmi

8.1) Aké práva máte nad svojimi údajmi:
Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

8.2) Vymazanie dát, resp. právo „byť zabudnutý“
Odhlásenie alebo úplne vymazania zo všetkých databáz môžete urobiť zaslaním e-mailu uvedeného v kontaktných údajoch OZ Jazernica alebo na e-mailovú adresu predsedu OZ
Jazernica. Vymazanie bude realizované najneskôr do 48 hodín a o tomto výmaze bude zaslané potvrdenie e-mailom.

9) Súhlas so spracovaním

9.1) Súhlas so zásadami a spracovaním osobných údajov prejaví účastník zaškrtnutím checkboxu (tlačítka) „Súhlasím so spracovaním osobných údajov“ pri zadávaní mena a e-
mailovej adresy. Bez tohto  súhlasu nebude možné e-mail zaregistrovať a na dať spätnú väzbu (odpoveď, informácie,..) žiadateľovi.

9.2) Súhlas so zásadami a spracovaním osobných údajov prejaví účastník zapojením sa do
diskusie a aktívnym prihlásením sa do systému CMS. Tieto informácie sa nijak nespracúvajú.

9.3) Súhlas so zásadami a spracovaním údajov COOKIES prejaví účastník potvrdením po výzve priamo na stránke.

 

Zásady vypracovala: Bc. Lucia Benčaťová Richterová, tajomníčka OZ Jazernica